NEMA TOG RIJALITIJA GDE NEKO NIJE PREŠAO PREKO JELENE KRUNIĆ: Bila sa Vladimirom Tomovićem u WC-u, a sada i sa NJIM

Jelena Krunić ne prestaje da intrigira javnost svojim skandalima 

Kada je 2015. ušla u Farmu 6, Jelena Krunić privukla je pažnju, kako svojim imidžom, tako i brojnim skandalima. 

Starleta je tokom boravka na imanju u Lisoviću imala odnos sa pevačem Acom Živanovićem, iako to kamere nisu uspele da snime, ona je sama priznala da je do seksa došlo. 

2016. godine, Krunićka ulazi u rijaliti "Parovi", a tamo započinje vezu sa Mladenom Vuletićem, sa kojim više puta opštila pred kamerama.

Takođe u vili Parova, starleta se prepustila i Nenadu Marinkoviću Gastozu, koji se u međuvremenu pomiro sa tadašnjom devojkom Zoricom, a Jeca je utehu pronašla u Vladimiru Tomoviću, te je sa njim završila u kupatilu gde je nastala vrela akcija. 

2017. počinje novi rijaliti šou "Zadruga" i Krunićka odlazi na imanje u Šimanovce, tamo je počela seks kombinaciju sa Nemanjom Đerić Đeksonom, a njih dvoje nisu birali ni vreme, ni mesto kako bi se prepustili strastima. 

S početkom nove sezone "Zadruge", Krunićka ponovo postaje stanar Bele kuće, i nakon samo par dana boravka u Imaginarijumu, prešla je svaku granicu. Naime, Jelena je na sred spavaće sobe, naočigled ostalih zadrugara, imala seks sa Markom Petrušević Petrućijem, i time zgrozila naciju.

Rijaliti učesnica tu nije stala, već je danas završila u krevetu sa Saletom Tru, sa kojim je napolju imala odnose. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji