PAVLA GROBARI BACILI SA NJEGOVOG SPLAVA: Na zabavi je prišao grupi mladića da ih umiri i tu je napravio kobnu grešku

Dragana Mitar je devojka oko koje se vrti nova Zadruga. Od kada je u rijaliti ušao njen švaler Pavle, cela prića se svela na tri imena: njega, njenog supruga i nju. Tu se pojavljuje i izvesni švaler iz Novog Pazara, ali i još nekoliko mladića sa kojima je bila Dragana. 

Ipak, najinteresantniji predstavlja njen odnos sa Pavlom, menadžerom nekoliko poznatih beogradskih klubova i splavova. U velikoj meri u rijaliti ulaze osobe koje se hvale da su nešto što nisu. Tako smo do sada u rijalitiju imali nekoliko menadžera klubova, ali su oni bili samo muške hostese. Pavle je zaista ono za šta se predstavlja, ima mnogo prijatelja iz javnog života, posao koji je dobro plaćen, pa je veoma čudno što je ušao u rijaliti. 

Dragana Mitar to nikada nije krila. Sada izlaze na videlo neke šokantne prepiske, ali i video poruke koje je ona njemu slala, ali i drugim svojim švalerima. 

Sada se pojavila i zanimljiva priča, koja dolazi od Pavlovog prijatelja, zajedničkog suvlasnika jednog od kafića.

Naime, na splavovima su stalno organizovane žurke, a prilikom jedne su pojedini mladići pravili gužvu. Pavle je prišao i uljudno ih zamolio da se sklone sa splava i da neremete druge goste. Momci su okrenuli neki broj telefona i u roku od nekoliko minuta se pojavila ekipa na čelu sa jednim od vođa navijača Partizana, popularnih grobara. 

To nije bilo milo Pavlu, pogotovo što se obezbeđenje sa tog splava odmah sklonilo pred naletom navijača. Oni su odmah ispraznili ceo splav, dok su Pavla držali kod šanka. 

Krenuli su prvo sa velbarnim maltretiranjem, a onda je palo i nekoliko šamara.

Kako izvor dalje navodi, vođa cele ekipe, jedan od članova prve ekipe Grobara, zaleteo se, uzeo Pavla i bacio ga sa splava. Ostali su krenli da ga gađaju sa flašama i limenkama pića, a pojedini i da uriniraju u reku. 

Naravno, kako se ne bi nanela još veća šteta, ovaj incident nije prijavljen policiji. 

Pavle retko kada spominje ovaj incident. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji