Bila je kratka, ali surova! Ovako je Kija prokomentarisala Lunino ponašanje u Zadrugu 2

Luna Đogani izazvala je različite reakcije nakon odluke da, posle prve, uđe i u drugu sezonu Zadruge

Nakon što je Luna Đogani potvrdila da u septembru ulazi u Zadrugu 2, samo tri meseca nakon što je izašla iz prve sezone istog rijalitija, i to kao drugoplasirana, podelila je mišljenja kako bivših cimera, tako i javnosti.

Njen ulazak u novu sezonu rijalitija prokomentarisao je prvo Sloba Radanović, koji je svoju tada zakonitu ženu Kristinu Kockar pred kamerama varao upravo sa Đoganijevom, a nakon pevača oglasila i Kija koja nije bila ni malo prijatna u svojoj izjavi.

- Drago mi je da je konačno shvatila gde joj je mesto - rekla je Kija i dodala: "Nemam komentar. Snimam pesmu i jedva čekam da izađe".

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji