MATORA ODLEPILA ZA ELENOM KITIĆ: Prelepa je, sve grmi i pršti na njoj. Moji prsti su za nju magični (VIDEO)

Dok je razgovarala sa Jelenom Krunić, Matora je otkrila koliko joj se sviđa Elena Kitić, i kako ju je svojevremeno muvala.

Matora nije mogla da sakrije svoje oduševljenje dok je pričala o ćerki Mileta Kitića i Marte Savić.

- Izlazim ja iz busa u Železniku, vidim pi**u, ja nastavim, okrenem se i vidim, gleda ona mene i smeje se. Ja pređem ulicu i ovako gledam, kad ono mala Elena Kitić. A pre toga bila sa Indi na piću, i ja uveče zovem Indi a ona mi kaže: "Znaš s kim sam? Sa Elenom i Martom". Kao, hoće, Marta da te čuje. Ja joj kažem: "Slušaj, sviđa mi se vaša ćerka, grmi pršti, pozdravite ćerku...". Ono, smorila se, prelepa je. I ja ispričam drugaru da sam videla Elenu a on mi kaže: "Znam, ide tu u Železniku u auto školu". Ja joj pošaljem preko Instagrama poruku, ispalo je kao da uhodim pi**u, naravno nikad mi nije dogovorila na poruke - ispričala je ozarena Matora.

Matora o Eleni Kitić, prvi deo:

Potom je Jovana pogledala u kameru i rekla:

- Znači, Elena Kitić ako ovo gledaš, od oca Mileta i majke Marte, molim te odgovori mi na poruku, ništa spika, muvanje, znam da imaš dečka crnca i te fore, mada moji prsti su magični, veruj mi!

Matora o Eleni Kitić, drugi deo:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji