(VIDEO) Jeziva tajna porodice Đogani!

Adam Đogani napustio je najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadrugu 2", pre nekoliko dana. Njegovo izbacivanje najteže je palo njegovoj sestri od strica Luni Đogani, koja ga je od tada mnogo puta pozdravila i pričala o njemu.

Ove večeri, Luna je sa zadrugarkama podelila Adamovu potresnu životnu priču. Naime, njega je majka ostavila u najranijem detinjstvu. Adama su odgajili otac i tetka, koja mu je bila kao majka.

- On (Adamov otac) nije hteo da ona (Adamova majka) abortira, bio je protiv toga. On je njoj rekao "Ako abortiraš napraviću ti pakao, hoću da mi rodiš dete. Ako hoćeš ti idi, ali dete daj meni". I ona ga je rodila, ali ga nikad nije želela kao sina. Bila je možda godinu, dve tu, kada je rodila i otišla je, nije htela da mu bude majka. Rekla je mom stricu "Ja nisam spremna da budem majka, jako sam mlada". Ona je strica volela, ali su se u međuvremenu posvađali, kap koja je prelila čašu zbog čega je ona otišla bio je Adam. To je bio njen izgovor, ne znam, možda nije bila srećna, ja ne znam bila sam mala, imala sam dve godine, tako su mi ispričali. Adamov tata i moj rođeni stric, moja baka je rodila trinaestoro dece - pričala je Luna.

Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora i Mina Vrbaški, koje su pomno slušale izlaganje svoje cimarke bile su zgrožene zbog ovih informacija, a onda je Đoganijeva nastavila da priča o svom bratu od strica.

- Ona je otišla, godinama ga nije zvala, nisu se čuli. Adamu je moja tetka kao majka, ona ga je odgajila. Ona je otišla za Nemačku, tamo se udala, stvorila porodicu, rodila decu, sve super, a Adama nikad nije gledala kao sina. On stvarno nije imao potrebu za majkom sve do jednog dana, kad je porastao sa 15, 16 godina je pitao oca "Šta je sa mojom majkom", tad je poželeo da vidi svoju majku, da je upozna. Moj stric ju je kontaktirao, ona je pristala, Adam je otišao kod nje na par dana, ali se osećao kao stranac, ne poznaju se, nemaju tu emociju. Ona mu je rekla "Sad si došao, videla sam kakav si i nemoj više da mi dolaziš, ne osećam da si mi sin". Njega je to ubilo - zaključila je Luna.

- Mene otac nije hteo da prihvati, ucenjivao je moju mamu da ja moram da živim kod njih u kući. Godinama se nisu viđali, ni čuli. Ja kad sam imala 11 godina tražila sam da vidim tatu, osetila sam da mi fali - pričala je Mina, a zatim je svoju priču podelila i Sanja Stanković.

- Moj tatica je hteo da uđe u "Zadrugu". 25 godina ti ne znaš šta ja volim da jedem, da li sam završila školu, fakultet, ništa, a onda hoće da uđe ovde da bi kao meni pomogao. Zvao me je posle "Zadruge", ja mu se nisam javila - navela je Sanja.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji