UZNEMIRUJUĆI VIDEO Ivan Marinković RASCEPAO GLAVU ovom takmičaru! Stolicom ga udarao iz sve snage, svi VRIŠTALI U VILI!

U toku večeri došlo je do incidenta u vili "Parova", kada je Sulejman Spaho provocirao Jelenu, devojku Ivana Marinkovića za stolom.

- Znaš kako bi te je*ao mala- govorio je Spaho Jeleni, a onda je Ivana Marinkovića nazvao "pe*erčinom", i nastavio da ih provocira:

- Šta vi hoćete, da sve ovde zaje*avate, a da niko vas ne zaje*aba? Sram vas bilo - bio je besan Spaho, a onda se u tom momentu limenka otvorila i poprskala Jelenu koja ga je istog trenutka udarila Spaha.

Kada je to video Ivan, skočio je i stolicom udario Spaha po glavi.

Obezbeđenje je odmah uletelo, izvelo Marinkovića napolje, a Spaho se sve  vreme držao za glavu.

View this post on Instagram

Tucaaaaaa Spahi otvorili glavu 2 deo

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

s

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji