BRUKA I SRAMOTA Prvo udarila glavom i prokrvarila, a onda se i UPIŠALA U GAĆE! Mrtvu pijanu obezbeđenje je vodilo u Hitnu! (VIDEO)

Učesnica "Parova" Natalija Vukmanović zapela je i pala na pod! Udarila je nos, kasnije i prokrvarila, a odmah potom došla je i Hitna - više o tome pročitajte OVDE.

Rijaliti učesnica ne prestaje da intrigira te je isto veče uspela i da se upiša u gaće.

Obezbeđenje je došlo da je vodi kod lekara, a onda je imalo šta i da vidi. Vukmanovićka se teturala na nogama, jer je pre toga popila veliku količinu alkohola.U tom trenutku našli su se Mili i Šmizla kako bi joj pomogli da stane na noge. Po svemu sudeći za sve je kriva žurka koja se dogodila isto veče, a Natalija nije mogla nikako da se kontroliše kada je alkohol u pitanju.

KAKO JE SVE IZGLEDALO, POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD:

View this post on Instagram

Hvala Merle Black

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

a

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji