AUTO OD 100.000 EVRA, CIPELE OD TRI HILJADE Marija Kulić RASKRINKALA Anu Korać! Otkrila ČIME SE BAVI, Davidova reakcije je skandalozna!

Sinoć je u Zadrugu ponovo ušla Marija Kulić, a već danas je nastao haos za crnim stolom, kada je od Velikog šefa stiglo pismo da Marija ispriča zadrugarima šta je na nju ostavilo najjači utisak dok ih je gledala od kuće. Kulićeva je počela da komentariše Anu Korać i sve ono što je Stanija Dobrojević rekla o njoj.

- Lično je moj suprug čuo od oca njenog sponzora, koji joj je kupio psa koji je koštao osam hiljada evra. Njega su ubili pre Nove godine. Zna Ana o kome se radi, ne znam zašto devojka ne ustane i kaže čime se bavi. Šta radiš pa voziš auto od 100 hiljada evra? Šetaš psa od osam hiljada evra, nosiš cipele od dve, tri hiljade. To ti roditelji nisu kupili, nisi zaradila sama jer si jako mlada i nisi toliko školovana i obrazovana da bi sve to u životu postigla, tako da ljudi napolju vide pravu sliku - rekla je Marija.

Ono što je iznenadilo mnoge jeste reakcija Aninog dečka, Davida Dragojevića. On se svemu smejao, nije želeo ni da sluša sve što je Marija Kulić rekla o njegovoj devojci. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji