OTKRIVENA VELIKA PORODIČNA TAJNA Za 2 DANA Aleksandra je trebalo da uđe u Zadrugu, a kada bude čula ovo ODUSTAĆE ODMAH!

Sinoć su zadrugari imali priliku da pregledaju video snimke svih dešavanja u Beloj kući u prethodnoj nedelji.

Naime, Karađorđe Subotić je pričao Staniji Dobrojević o ljubavi koju je imao sa Ivanom Vrbaški, majkom Mine Vrbaški, a zatim je rekao da je njegova bivša supruga Ljuba Pantović krila imena svojih partnera i da ga uvek pljuje kod svojih momaka. Takođe Subotić je tada sa Stanijom pričao i o svojoj ćerki Aleksandri.

- Ona se sprda sa budalom. On kada laže, on se ceni. Milioneru nisam te prepoznala i nadam se da imaš barem mesto prebivališta. Čovek očigledno živi u tom nekom svom svetu. Ja godinama živim sa najboljim čovekom i ne zanimaš me. Za takmičenja mi on nije davao, ja sam dobro zarađivala. Ja sam imala od svojih treninga do 2000 evra mesečno, plus stipendija koja je iznosila 600 evra. Ja na njihovoj veridbi nisam bila ovde i nisam mogla da pištim i vrištim - rekla je Ljuba.

- Ljuba istina! Ona se trudila da oduzme svoju unuku Aleksandri, crna baba Ljubo! Ti si prevazišla po lažima svog dečka! Baba Ljubo, ti si takav lažov! - govorio je Karađorđe.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji