REAGOVALA POLICIJA! Učesnica Parova PREBIJENA! Ukućani se smejali a BESNA Bojana ih OTERALA (VIDEO)

Sinoćni događaji u vili Parova ozbiljno su uzdrmali sve učesnike, ali i javnost. 

Na vruću stolicu parografa sela je nova učesnica, Slovenka Mirela, i svojim odgovorima šokirala sve. Mirela je govorila otvoreno o svom životu i o svim nevoljama u kojima se nalazila. Bez blama je govorila o pokušaju silovanja, o dva (propala) braka, ali i o teškim intimnim stanjima.

U jednom momentu, Slovenka je priznala i da je pokušala sebi da oduzme život. Ona je rekla da nije videla svetlo na kraju tunela i da je u stanju nervnog rastrojstva digla ruku na sebe, ali je, kako sama tvrdi, Bog pogledao i uspela je da savlada životne tegobe.

Pored toga, Mirela je progovorila i o pokušaju silovanja sa kojim se suočila kao mlada devojka. Nju je dugogodišnji prijatelj pokušao nasilno da uzme, ali je i tu uspela da se izmigolji, fizički mu se suprotstavljajući. Nakon toga, taj momak je doživeo saobraćajnu nesreću i poginuo.

Pored brojnih priznanja, Mirela je otkrila i da je bila žrtva porodičnog nasilja, nju je suprug, otac njenog sina tukao i maltretirao te je morala da reaguje i policija. Njena priča naježila je sve učesnike, sve sem pojedinaca koji su se smejali njenoj ispovesti. Ostali su pobesneli i vikali na njih, a u tome je prednjačila i voditeljka Bojana Ristivojević koja ih je oterala iz emisije.

Pogledajte kako je to izgledalo na snimku ispod!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji