Print this page

FRAMPANTNO SAZNANJE! BIVŠI DEČKO ANE KORAĆ JE SILOVAO ZERINU HEĆO??? Otkriveni snimci koje mu je Koraćeva slala!

Aleksandra Subotić tvrdi da Zerina laže i da je osoba koja ju je navodno silovala, izvesni Suki, kasnije joj je slao poklone dok je bila u "Parovima" i čak je Zerina njegov broj ostavila u produkciji kao kontakt.

Suki, koji je često prozivan bio je u zatvoru u Hrvatskoj zbog organizovanja prostitucije, a nekoliko puta se uključivao u Parove:

- Suade, uništiću ti život. Ovde sam saznala da si oženjen. On je opasan čovek. Bila sam trudna s njim, abortirala sam. Ja sam svesna da se od njega ne mogu skloniti dok on to ne bude želeo. Odsad ću čuvati samo moju ćerku - rekla je starleta tokom svađe sa Sukijem.

Tu ipak nije kraj, najbolje tek dolazi za one koji dobro pamte!

Dotični gospodin koji je navodno silovao Zerinu je inače bivši dečko od Ane Korać. Ko se seća, a ima i takvih, u Zadruzi 1 ga je Maca pozdravljala kad se svađala sa Anom a ova je izjavila da joj to nije bio makro vec dečko.

Ana Korać je čak i priznala da je bila u vezi sa kontroverznim Sukijem sa kojim se u vezu dovede i još neke rijaliti zvezde. Na društvenim mrežama osvanuo je i snimak na kojem gola Ana pleše upravo za pomenutog biznismena.