SLEDI DISKVALIFIKACIJA?! Policija u "Parovima"?! Incident eskalirao, hitno prekinut program! (FOTO)

U vili "Parova" stanje se ne smiruje, a svakodnevne svađe sve više prouzrokuju tenzije koja vlada tokom čitavog dana, kao i večeri. 

Naime, samo nekoliko minuta došlo je do velikog okršaja između Vesne Rivas i Daria Šogorovića koji su se našli u ostavi.

“Alo pederčiću, pa ti imaš više karmina na usnama od mene” – provocirala ga je Vesna.

“Moraš shvatiti, ovi ljudi što imaju probleme napolju ne trebaju ulaziti ovde”- uzvratio je Dario da bi vesna šokirala izjavom.

“Ti si pobegao ovde, ali prljav si za našu policiju od ponedeljka će ti doći. Od ponedeljka ti dolazi naša policija”- kao bomba odjeknula je ova izjava Rivasove i time stavila do znanja da dolazi policija.

S obzirom na to da su u tom trenutku njih dvoje krenuli jedno na drugo, obezbeđenje je moralo da uđe da ih smiri. U tom trenutku produkcija je prekinula program, a neizvesno je da li će doći do diskvalifikacije Daria jer već danima vređa i provocira sve u kući!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji