OVO NIKO NIJE NI SANJAO: Miljana Kulić iznela TAJNU koja je sve ŠOKIRALA! Mnogo sam zaljubljena u nju! (VIDEO)

Da zatvoreni prostor razbuktava emocije dokazuju mnogobrojni ljubavni parovi u rijalitiju, "Zadruga".

Ipak, za osećanja ove zadrugarke niko do sada nije znao.

Prethodne noći, Rajski vrt je posetila Miljana Kulić, koja je ponudila Drvetu mudrosti jednu tajnu u zamenu za cigarete.

"Mogu da ti otkrijem svoju tajnu, tuđu neću, jer nisam izdajica. Mnogo sam zaljubljena u Anu Korać, pukla sam i hoću da idem kući. Ne, ja se ne šalim, iskrena sam. Video si da mi je loše, to je zato što sam se zaljubila. Meni se na Ani sviđa apsolutno sve, dobrota, harizma. Toliko sam se zaljubila da ne mogu ni jednu manu da joj nađem. Ne sviđa mi se što se mnogo šminka, mnogo je lepša kad je prirodnija. Plašim se da joj to kažem, pogubila sam se", rekla je Miljana.

Iako Drvo nije poverovalo u Miljanine reči, trudnica je svakako zaslužila svoju nagradu zbog neverovatne domišljatosti i mašte, pa je dobila jednu paklicu cigareta.

Nakon izlaska iz Rajskog vrta, Kulićeva je ispričala Ani Korać šta je rekla Drvetu, a svim zadrugarima je ova situacija bila veoma zanimljiva i smešna.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji