CRNIM JAJETOM OMAĐIJANIM U OBRENOVCU SI VEZALA MARKA ZA SEBE! Luna pala pred optužbama, SUMNJA ZAVLADALA KUĆOM! (VIDEO)

Marija Kulić uputila je Luni Đogani veoma neobično pitanje, koje je blogerku, malo je reći, potreslo.

"Da li je tačno da si znala da je crno jaje, koje si dala za Uskrs Marku, omađijano kod baba Stoje iz Obrenovca, da bi ga vezala sa sebe?" glasilo je njeno pitanje.

"Ja ne znam o kakvom jajetu se radi. Mi smo za Uskrs imali svetlucava jaja. Marija, ne znam koji si ti rijaliti gledala, to se ovde nije desilo", odgovorila je zatečena Luna.

Iako se činilo da će i ovu provokaciju da izdrži podignute glave, komentar Lepog Miće ju je dotukao. Oči su jo jbile pune suza!

"Aleksandra je ovde žena koja je prevarena. I ona kaže neke stvari koje su mnogo čudne i kaže jednu, drugu pa treću priču, ali to je prihvatljivo, jer je ona isponižavana do najniže grane... Ovde se dešava svašta, Marko i Luna su sto puta pogazili svoje reči 'nikada više'. Ovde za stolom se svašta kaže, posle dva sata ista priča. Oni su pod ozbiljnim ne znam čime, ali nisu pri normalnoj svesti. Ovo samo može da ih spasi. Ne kažem da toga ima, ali stvari su vrlo sumnjive... Ako nije magija, onda šta je, budalaština, ne znam", pričao je on, a Zorica se slagala.

Marko je pokušao da uteši Lunu, a zatim i progovorio o skandaloznoj situaciji.

"Zaista se ne sećam, bilo je dosta jaja. Mnogo sam ih pojeo, bilo je nekih sa šljokicama, ali se ne sećam da je bilo crno", rekao je Marko, poručujući roditeljima da se ne sekiraju zbog spekulacija.

Ipak, Lunu nije uspeo da smiri.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji