ŠOK FOTKE: ANA KORAĆ I STANIJA DOBROJEVIĆ PRE PLASTIČNIH OPERACIJA

Fotografije ovih mladih dama pre i posle plastičnih operacija pojavile su se na jednom Instagram profilu

Zvezde često trpe pritisak da uvek moraju da budu  maksimalno sređene, doterane, moderne i u korak sa trendovima, ili čak ispred njih. A kako je poslednjih decenija trend da pevačice, glumice i uostalom mnoge javne ličnosti koriguju izgled, neke u tome i preteraju, te postanu neprepoznatljive.

Trenutna učesnica najgledanijeg rijalitija “Zadruga” Ana Korać, uradila je niz plastičnih operacija. Ona je pre plastičnih operacija bila sasvim obična devojka. Mada moramo priznati da je Ana Korać bila lepotica i pre estetskih zahvata.

Ono što nas je posebno iznenadilo je izgled popularne starlete Stanije Dobrojević. Pogledajte fotofrafije u nastavku teksta, pa procenite sami šta je to sve ova mlada dama uradila na svom telu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji