ODVRATNO! Marijana je u WC-u uradila nešto što će zgroziti CELU SRBIJU! (VIDEO)

Zorica Marković, Jelena Krunić i Dragana Mitar su sinoć posle žurke završile u kupatilu gde su tračarile. Njima se u jednom trenutku pridružio i Pavle Jovanović. Sve to ne bi bilo ništa čudno da u tim trenucima na WC šolji nije sedela Marijana Zonjić, koja je obavljala svoje fiziološke potrebe.

I ne samo što je sporno to što ona obavlja nuždu u prisustvu drugih zadrugara, već ono što je potom uradila zgrozilo je svakog ko drži do higijene. Ona je obavila nuždu i normalno je bilo za očekivati da nakon nužde opere ruke. Ali ne, ona je tim istim rukama, kojima je dodirivala svoju intimnu zonu, potom bez prethodnog pranja, direktno dodirivala lica Zorice, Jelene i Dragane.

Neke zadrugarke traže da ih produkcija odvede kod dermatologa, ali kada se pogledaju ovakve situacije, onda je jasno zašto neke devojke imaju "upaljeno" lice jer ono je najčešće posledica loše higijene.

Pogledajte snimak sporne situacije iz WC-a!

 

s

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji