RASKRINKAN TAJNI PLAN ALEKSANDRE I DAVIDA! Dogovorili se da za 50.000 € da ON SMUVA Anu, ali NIKO nije mogao da računa na OVO!

David Dragojević i Aleksandra Subotić skovali su tajni plan da preko Ane Korać dođu do pobede u "Zadruzi" i 50.000 evra.

Oni su se dogovorili da David smuva Anu i napravi od verenice žrtvu kako bi narod glasao za nju. Međutim, Dragojević se zaljubio u Koraćevu i zaboravio na dogovor sa Anom.

"David i Aleksandra su pre ulaska u rijaliti razmišljali kako bi mogli da se dokopaju nagrade. Tražili su način da iskopiraju ljubavni trougao iz prve sezone koji je digao ceo Balkan na noge: Kiju Kockar, Slobu Radanovića i Lunu Đogani. Prvo su planirali da Dragojević flertuje sa blogerkom, a onda su čuli da će i Ana Korać ući u "Zadrugu". Tada su rešili da obrate pažnju na nju ukoliko im priča sa Đoganijevom ne prođe", objašnjava izvor upućen u priču.

Nakon što je Luna ohladila Davida, on se bacio u akciju sa Anom.

"Kada ga je Đoganijeva ohladila, on je krenuo da flertuje sa Anom. Ponavljao joj je: "Sviđaš mi se, nema Sandre, bio bih sa tobom". David je Aleksandri u šiframa govorio kako sve ide po planu i da će je dovesti do pobede, iako već tada nije mogao očima da je gleda. Gušila ga je i nervirala, ali ga je ideja o parama držala uz nju", kaže izvor i dodaje:

"Međutim kada je shvatio da se zapravo zaljubio u Anu, odlučio je da se reši Subotićke. Bivši sportista je tada počeo da ubeđuje Aleksandru da pobegne iz rijaltiija iako je kazna za to 50.000 evra. Nagovarao ju je da tokom svađe udari Minu Vrbaški u glavu i izađe napolje. Potom je na nju vršio pritisak da prekosči ogradu", kaže izvor.

David je Aleksandri sve vreme govorio da će krenuti za njom, što se nije desilo.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji