SKANDAL U ZADRUZI: Pijan spopao Lunu! Ljubomorna SCENA dovela do DAVLJENJA!

Luna Djogani i Marko Miljković taman su plovili u mirnoj luci kada je njihova ljubav u pitanju, ali ta sreća nije potrajala. Oni se već nekoliko dana svađaju, a noćas je sve kulminiralo! Naime, na žurki u kazinu, Marko je počeo da ljubomoriše pevačici zbog njenog ponašanja.

Njemu je zasmetalo to što Luna igra i grli se sa drugima, te je rešio da joj to prebaci:

- Radiš isto! Druži se sa tvojim drugarima, pošto ne radiš ništa! Radi isto i vratiće ti se! Ti i ja više nismo isti, ti i ja smo se izgubili. Nemoj da budeš sujetna! Pokazuješ da ti je stalo do mene samo kad odem od tebe - urlao je Marko.

- Kunem ti se u svoju sestru da ne radim ništa! Ovim mi pokazuješ šta misliš! Što ti trezan misli, to ti pijan kaže - pravdala se Luna.

Njih dvoje su se raspravljali još neko vreme, a onda su u jednom trenutku počeli da se ljube i grle, a Marko je prestao da davi Teodoru svojim tripovima.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji