OTKRILA JOJ KOJE GADOSTI PRIČAJU O NJOJ NAPOLJU: Luna pobesnela, jedva je smirili! MARKOVA REAKCIJA ŠOKIRALA SVE!

Miljana Kulić je tek nekoliko dana u Zadruzi, a već je počela da koristi informacije koje poseduje protiv Lune Đogani.

Ona je provocirala Lunu, tako što joj je ispričala da ju je Nenad Marinković Gastoz pominjao u "Parovima", i da je jednom prilikom rekao da su imali seksualne odnose.

Ona joj je prenela i da je o njoj govorioAleksandar Požgaj, takođe učesnik "Parova", koji je rekao da su se on i Luna dopisivali, i da je zbog toga imao problema sa svojom suprugom.

Luna se trudila da ostane mirna, ali videlo se da joj je neprijatno. Ceo razgovor slušao je i Marko Miljković, koji je pobesneo.

 

"Koga boli k**ac", viknuo je Marko.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji