ALO ĐOGANI SMIRI SE KAD TI KAŽEM! Lunu izvređao BRENDON, ona plakala kao luda!

Nakon što su učesnici Zadruge uspešno ispunili zadatak, te izabrali najveću škrticu, odnosno škrtice, vratili su se svojim normalnim aktivnostima.

Međutim, da sve ne bude mirno i tiho, pobrinuo se Brendon

Naime, on je bez ikakvog razloga napao Lunu Đogani, kada joj je naredio da odmah počisti sto nakon jela. Luna mu je uzvratila da ne može tako da priča sa njom, ali to je Brendona samo još više iznerviralo:

- Alo mala, smiri se, nemoj tako da se ponašaš, čuješ šta ti kažem. Alo Đogani, smiri se kad ti kažem! - vikao je Brendon.

Ona mu je objasnila da nema potrebu njemu da se pravda, a onda je počela da plače.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji