PRVI STANIJIN INTERVJU: Pogledajte, veća je provala i od Mimi Oro!

Starleta Stanija Dobrojević, pobednica Farme 6, prvi put se u srpskim medijima pojavila pre pet godina.

Dobrojevićeva je 2011. godine bila u vezi sa fudbalerom Gojkom Kačarom i pred kamerama je otvoreno govorila o svojoj vezi.

"Za današnje vreme sam nevinost izgubila relativno kasno. Sa dečkom sam bila u vezi pet godina, bio je faca, igrao sport. Čekao me dve godine na to", rekla je Stanija tada Ekskluzivu.

Podsetimo, starleta Milica Živanović, poznatija kako Mimi Oro, postala je poznata po svojem blamu na TV kada je izjavila da je najveća ptica na svetu "oro".

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji