ODLUČILA DA ZAGORČA ŽIVOT MARINKOVIĆU Miljana Kulić raskinula ugovor sa Pinkom, prelazi ponovo u "Parove" sa sinom Željkom?!

Rijaliti zvezda Miljana Kulić napustila je pre nekoliko nedelja "Zadrugu", nakon što je diskvalifikovana zbog udarca u glavu mikrofonom Jovane Tomić Matore.

Nakon što je izašla iz rijalitija, na društvenim mrežama povela sa tema o njenom odnosu sa Ivanom Marinkovićem. Kako je raskinula sa svojim dečkom Zolom, sa kojim je nekoliko meseci bila u "Zadruzi", mnogi su pomislili da je sada pravi trenutak da se pomiri sa ocem svoga deteta.

- Miljana prolazi kroz jednu veoma čudnu fazu od kada je napustila rijaliti. Mnogo joj nedostaju kamere, zatvoreni prostor i javnost koja bi je svakodnevno komentarisala. Shvatila je da je nakon napuštanja "Zadruge" izgubila publicitet, te na sve načine pokušava ponovo da se vrati u rijaliti "Parovi" - započeo je priču je dobro upućen izvor i nastavio:

- Trebala bi sledeće nedelje da ode na razgovor sa čelnim ljudima "Hepija", kako bi se dogovorili oko svih uslova. Cifra nije nimalo naivna, ali bi ona u rijalitiju svakako mogla da doprinese zbog Ivana Marinkovića koji je unutra sa svojom devojkom Jelenom Ilić. Ali, to nije sve. Ona bi sa sinom Željkom zajedno ušla u "Parove", a sve bi iznenadila upravo reakcija oca tog deteta - dodao je izvor i istakao da želi da raskine ugovor sa "Pinkom".

- Kulićeva je potpisala sa "Pinkom" za "Zadrugu 3" i sad na sve načine preko advokata pokušava da se reši ugovora. Postoji mogućnost da zbog diskvalifikacije ona neće ući u novu sezonu rijalitija, ali je svakako obavezna da im izađe u susret za sve zbog potpisanog ugovora. Ishitreno je odreagovala i sada ispašta - zaključio je dobro obavešten izvor za portal "Alo.rs"!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji