SA ČIČOM JE U VEZI! Miljana Kulić OPLELA po Aleksandri Subotić, dira joj i PORODICU! Rat u NAJAVI!

Gostovanje Milljane Kulić u emisiji "Narod pita" koju je vodio Darko Tanasijević, izazvala je lavinu komentara i poziva gledatelja koji su želeli da saznaju sve detelje iz njenog života.

Ona je tokom gostovanja progovorila o svom trenutnom životu, odnosu sa bivšim verenikom Lazarom Čolićem Zolom, a na kraju je oplela po bivšim Zadrugarima.

Za kraj je ostavila Aleksandru Subotić i njenu novu vezu  i novu ljubav, a ona smatra da je očigledno da je Aleks sa novim dečkom zbog novca, jer između njega i Davida Dragojevića nema sličnosti, a da je Aleks volela Davida.

- Čovek ima pedeset godina, kakva simpatija, može otac da joj bude. Izgleda joj super simpatija - rekla je Miljana, a potom je otpevala pesmu "Ti bi mogla da mi budeš ćerka".

- Sad je kao sa mamicom u dobrim odnosima, sa čičicom je u vezi. Šta će biti za deset godina, kad on bude stariji - rekla je Miljana.

Ona smatra da je Aleksandra imala teške trenutke u životu, ali da ni ona nije nedužna.

- Aleksandra je ispala izigrana, ali ona nije cvećka, znam je duži niz godina. Prvo ne govori sa majkom, pa sa ocem, a onda je u rijalitiju bila dobra sa Karađorđem, sada se pomirila sa majkom, a oca odstranila - rekla je Miljana.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji