PREKINUT PROGRAM Dečko brutalno prebio Dalilu, šamarima je sastavio sa zemljom! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Bivša učesnica "Parova" Dalila Dragojević krije svoj buran život kao zmija noge u novom rijalitiju.

Ona sebe u "Zadruzi" predstavlja kao finu devojku, no kamere prethodnog rijalitija usnimile su njeno i momkovo skandalozno ponašanje.

Naime, njen tadašnji dečko Mladen Vuletić nakon revolta koji je u njemu izazvala Dalila, udario je snažno šamar, tako da se Dragojevićka sastavila sa zemljom.

Mnogi su tada osudili njegov nasilnički postupak prema Dalili, ali je ona ipak nakon toga odlučila da mu oprosti brutalan udarac i da svoju vezu nastavi dalje.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji