Anabela objavila fotku bez trunčice šminke, a onda joj je muž Andrej napisao dve rečenice!

Za Anabelu Atijas i njenog supruga Andreja leto se još nije završilo, te tako njih dvoje sa ćerkicom Blankicom ovih dana uživaju u Grčkoj. 

Pevačica je dosta puta pokazivala kako izgleda bez trunčice šminke i nema problema sa objavljivanjem takvih slika, pa je pala i jedna sa najnovijeg letovanja.

Osim što je pokazala nenašminkano lice, Anabela je dočarala fanovima i ambijent u kojem uživa, a pažnju je osim toga privukla i prepiska nje i njenog supruga na Instagramu.

S obzirom na to da Anabela sjajno nosi svoje godine, te da joj niko ne uspeva naći manu u 45. godini, ovakvom izdanju nije odoleo ni njen jedanaest godina mlađi suprug.

- Njeno veličanstvo... Moja damo... - napisao je Andrej i uz to ostavio srce.

- Vaše visočanstvo - odgovorila mu je Anabela sa srcem.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji