LUNI SE OMAKLA ŠOKANTNA IZJAVA KOJA JE ZGROZILA REGION! Đoganijeva sasula Anabeli sve u LICE: Pipao me i MOLIO! (VIDEO)

Luna Đogani je tokom još jedne svađe sa Anabelom Atijas iznela šok tvrdnje posle kojih su mnogi ostali zatečeni.

U svađi između majke i ćerke umešao se i Lepi Mića, koji je branio Anabelu i oštro osudio Lunu zbog njene veze sa Markom Miljkovićem, a onda ju je okrivio da je Slobi Radanoviću upropastila brak.

"Mene je sramota Lune Đogani, javno izjavljujem, evo", rekla je Anabela, a potom se umešao Mića.

"Ona kaže ne mešaj se u brakove, a rasturila je brak", izjavio je Mića misleći na Lunu, na šta je Anabela burno reagovala pominjući svoj brak sa Andrejem Atijasom.

"Šta je trebalo, u moj da se mešaš? Mešaj se tati svom tamo", rekla je Anabela ćerki, posle čega je Luna izgovorila neočekivanu rečenicu.

"Kada me je pipao i molio me, ma 'ajde... ",izjavila je Luna u jednom trenutku, ali je izgledalo kao da se posle toga ipak ujela za jezik. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji