MOJ OTAC JE ŽIVOT DAO ZA SRBIJU DOK SI TI KRAO TELEVIZORE PO GRČKOJ: Staniji prekipelo, pa opet pljuje Kristijana (FOTO)

Stanija Dobrojević ponovo je odgovorila na prozivke Kristijanu Goloboviću, koji je nastavio da je vređa.

Naime, Stanija se iznervirala što je Kristijan psovao njenu majku, pa mu je odbrusila na Instagramu.

"Kome ti psuješ majku ust*šku? Detetu palog borca i heroja? Meni čiji je otac dao život za Srbiju? A ti, patrioto, nacionalisto, gde si bio kada se ginulo za Srbiju? Dok se ginulo ti si krao polovne televizore po Grčkoj, kokošaru jedan! P*čko dezerterska", napisala je Dobrojevićeva.

"Gde je pravda? Zakon? Sud?", nastavila je Stanija. 

"Zašto mojih 12.500 evra što si mi oteo nisi odneo ženi?! Pozdrav za Ivanu i njenu majku, moraćemo kad-tad popiti kafu", napisala je Stanija na kraju.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji