POJAVIO SE SNIMAK CELE TUČE! OVO NIJE NORMALNO: EKSLUZIVNO! Besumučno su se udarali pesnicama i niko ih nije zaustavljao (VIDEO)

U toku današnjeg sastanka na kom su zadrugari birali najpohlepniju osobu u Beloj kući došlo je do žestoke tuče između Vladimira Tomovića i Mikija Đuričića.

Naime, Miki Đuričić je u jednom momentu u ljutnji fizički nasrnuo na Vladimira Tomovića i udario ga u lice, zbog čega je Veliki šef poslao pismo i hitno ga diskvalifikovao.

"Zadrugari, doneli smo odluku da Miki bude diskvalifikovan zbog udarca, Veliki šef", pisalo je u pismu koje je pročitala Lili. Ovu odluku Velikog šefa zadrugari su pozdravili aplauzom i ovacijama.

Miki Đuričić diskvalifikovan je iz Zadruge nakon što je udario Vladimira Tomovića.

Naime, nakon žestoke tuče koja se dogodila, u kojoj su obezbeđenje, ali i zadrugari pokušali da ih razdvoje, Đuričić je udario Tomovića, te je zbog toga i odmah reagovao Veliki šef i doneo odluku da ovaj zadrugar bude diskvalifikovan. Kako je to izgledalo pogledajte u video snimku.

Miki je nedavno i dobio dete, a u prošlosti je voleo ćerku bogatog čoveka. Saznajte na linku ko je u pitanju.

Neverovatno, zar ne?

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji