KRISTIJAN ISPRIČAO SVE O SUBOTIĆIMA I ČABARKAPI! Ovo je prava istina: Karađorđe je bio metalac sa dugom kosom...

Jedini koji je ispričao sve o Čabarkapi i Subotićima bio je Kristijan Golubović

Kristijan Golubović pre dve godine javio se iz zatvora i ispričao sve šta zna o Subotićima i sada čuvenom Aleksandru Čabarkapi:

"Mislim da 2010. sam se nalazio u okružnom zatvoru kada su doveli Aleksandra Čavarkapu. Čim je ušao u sobu po stvarima i manirima se videlo da se radi o jednom velikom klošaru. Opomenu sam ga da bude fin, normalan, da ne moram da ga edukujem fizički. Niko nije s njim pričao 12-13 sati sve dok ga nisam izmlatio i oteram i sobe. Mene su upozorili da je veliki cinkaroš i smrad. Počeo da se trese i cimao sam ga da se ustane, ali on se valjao po podu i kukao. Derao se kao jarac, a on se tom prilikom usrao u bokserice. To mogu da potvrde i stražari koji su došli po njega. Čuo sam da je u Zabeli dobio nove batine. Taj klošar ima više dela nego Ivo Andrić. Slušam tu jadnu i polugolu voštanu lutku Aleksandru Subotić kako bljuje laži koji joj je ispričao mamin j.bač kako ja maltretiram ljude. On je patološki lažov", počeo je priču Kristijan.

Evo šta je o ljubavnom trouglu Ljube, Čavarkape i njene ćerke Aleksandre Kristijan je rekao.

"Slušam onu mučenu Aleksandru Subotić kako muca u lažima stideći da kaže pravi uzrok svih problema njene porodice. Njenog oca Karađorđa upoznao sam još u osnovnoj školi, bio je hevi metalac sa dugom kosom i držao se po strani od ostalog društva. Bio je sam po sebi uvek čudan. Pošto je bio krupan i visok na red je došao i test odmeravanja snage pesnicama. Jednog dana sam ga izazvao na fer plej tuču i pobedio ga, pružili smo ruku jedno drugome i ostali u najnormalnijim odnosima.Prošle su godine, a u voždovački klan preko Borisa Petkova ušao je i Karađorđe koji se nije razdvajao od Petkova. Kada su pravi kriminalci krenuli u lov na taj čopor narkomana, svi su morali da se izjasne da li su sa nujima ili protiv njih. U Batajnici 1994. godine u centru sukoba našao sam se sa Petkovim i Karađorđem i oni su se izjasnili da se neće mešati u naš konflikt sa voždovačkim klanom jer ih ne interesuju i pružili ruku. Treći put u životu srećem >Karađorđa sa suprugom Ljubom Pantović kod zajedničkog poznanika u Kaluđerici. Ljuba i karađorđe su mi nudili nešto da kupim od njih, ne mogu tačno da se setim ali do tog dila nije došlo. Uz svo poštovanje prema Karađorđu nisam mogao a da ne primetim unakaženost njegove supruge Ljube Pantović. To je bilo telo nabildovanog muškarca sa glavom koja ima par crta ženskog bića. Telo ugljenisano od solarijuma, telo pregruvano anabolicima i raznoraznom hemijom, čak se i njena koža tako osećala. I ako mi se gadi takva građa kod žena ja mnogo poštujem mukotrpan trud i masu odricanja bodibildera zarad takvog izgleda koji je sve samo ne zdrav, lep i prirodan - rekao je Kristijan i krenuo o trouglu:

U slovo ću reći, a pošto sam im izmlatio zajedničkog jebača, očeglidno zašto me ne gotive i ne gotive. Taj degen je bio prijatelj sa Karađorđem, a onda su se sukobili. Da bi naneo bol doskorašnjem prijatelju, taj moron dolazi na ideju da postane jebač Karađorđevoj bivšoj. Pošto je ona bila u vezi sa raznoraznim krimosima, njemu nije bilo teško da ostvari svoju zamisao. Karađoređ nije hteo da prizna, ali mu nije prijalo. Inače, taj degenerik ima svoju ženu i troje dece s njom koji živi nekoliko ulica dalje od porodice Pantović-Subotić. Ljuba, u sred tog moralnog haosa ulazi u rijaliti Farma, i dok ona veliča vezu i lik svoga dečka Aleksandra, koji dok ona izigrava zaljubljenu budalu, sprema još podmukliji plan, a to je da osvoji srce Ljubinje ćerke, koja tada ima samo 16 godina. Planski i krajnje podlo planski joj pravi dete samo s jednim ciljem da povredi Karađorđa s kojim je bio u kriminalnom sukobu. Taj moralni štakor nije mario za zaluđenu Ljubu Pantović, nije mario za sluđenu Aleksandru Subotić već se hranio bolom ponosnog oca koji je tada bio u zatvoru, dok je njegova žena takođe tada bila u drugom stanju", ispričao je Kristijam Golubović.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji