NEVIĐENI LOM U BELOJ KUĆI! Tomović dočekao novog zadrugara Danijela, pa ODMAH SKOČIO na njega! Obezbeđenje uletelo munjevitom brzinom! Evo zbog čega je Vladimir POBESNEO KAO RIS (VIDEO)

Danijel Višić pojavio se na vratima Bele kuće i ostavio sve zadrugare u šoku, a odmah je izbio potpuno neočekivani sukob. Naime, Vladimir Tomović ga je dočekao i odmah nasrnuo na njega, a obezbeđenje, kao i zadrugari, jedva su sprečili žestoki okršaj.

Svi su se okupili oko njih, a sve vreme su sevale psovke i uvrede novog zadrugara i Tomovića. Naime, Danijel je izjavio kako se van zna da je Vladimir gej, što je, kako se sumnja, razlog svega.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji