AMPUTIRANA JOJ JE NOGA, A PREŽIVELA JE I OTMICU! Lepotica koju smo gledali u Velikom bratu krije potresnu priču! (FOTO)

Tatjana Jovančević predstavila se javnosti 2009. godine u rijalitiju Veliki brat. Svi su pričali o njenoj lepoti, a onda je njena životna priča privukla veliku pažnju. Zbog teške bolesti njoj je sa 23 godine amputirana noga, a 7 godina pre toga preživela je i otmicu.

Kada je Tatjana ušla u rijaliti, njena majka Gordana je sa medijima podelila tužnu priču svoje ćerke. Kako je navela, ona je sa 16 godina oteta dok je bila u poseti kod bake i deke u Bosni. Otmičari su je u podrumu držali puna 3 meseca, nakon čega je uspela da pobegne.

Cela situacija dobila je još gore razmere kada je Tatjanin otac, za koga su ona i majka navele da ih je izbacio na ulicu, govorio je da je priča o otmici izmišljena.

1996. godine, u njenoj 23. godini, Tatjani su zbog tumora u kolenu lekari apmutirali nogu, da bi kasnije saznala da amputacija uopšte nije bila neophodna.

Bivša učesnica rijalitija danas radi u jednom kozmetičkom salonu i evo kako izgleda:

Rekli bismo da je lepša nego ikad i da je njen fizički nedostatak nimalo ne sprečava da bude uspešna u svom poslu i ima lep život.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji