Filip Car se ZALETEO na Čorbu, OBEZBEĐENJE ga JEDVA ZAUSTAVILO! ŽESTOK OBRAČUN na kraju žurke u Zadruzi! /VIDEO/

Filip Car obećao je Milanu Jankoviću Čorbi pre nekoliko dana da će se s njim fizički obračunati po izlasku iz rijalitija, a danas je ponovio svoje pretnje.

Njih dvojica su ponovo ušli u konflikt po završetku žurke povodom rođendana Željka Mitrovića, te se Car pred Čorbom obratio Kristijanu Goluboviću.

- Donosiš 4 para rukavica da isprebijam Čorbu kao svinju - započeo je Filip, kom Čorba nije ostao dužan.

- On mi puši k*rac, a moje j*je mu služi kao dezert! Car, p*čka iz Crikvenice! Tvoj drug Bruno mi p*ši k*rac, a ti mi jedeš j*je - provocirao je Čorba, kog je Car zamolio da ne pominje Bruna, njegovog najboljeg prijatelja, što je Čorba isprva usvojio, a zatim ubrzo i pogazio reč.

Čorba mu je i dalje pominjao Bruna, zbog čega je Filip negodovao, a potom je usledio novi povod za raspravu. Naime, Car je hteo da objasni koliko mu znače prijatelji, te je svoj i Brunov odnos uporedio sa onim koji Čorba ima sa Kristijanom i Mišelom.

- Može da ga p*še i Mišel i Kristijan - odbrusio je Čorba, a kada je Mišel to čuo, odmah se usprotivio.

- Ne znam za Kristijana, ali evo ti meni možeš da p*šiš k*rac! Nemojte da me pominjete! Ja sam nebitan, ali nemoj nikome da p*šim, ni da mi p*ši.

Filip Car i Čorba nastavili su sa međusobnim provokacijama, a situacija je sve vreme bila na ivici okršaja, zbog čega je obezbeđenje moralo da ih razdvoji, kako ne bi došlo do fizičkog okršaja.

Čorba je i dalje provocirao Cara, koji nije mogao da se obuzda, te je nasrnuo na njega.

- Meni je najbolji prijatelj majmun, a?! Sad ću ti glavu razbiti, j*bem ti majku, j*baću te u usta! Bruno je majmun, a?! P*čko jedna, najbolji prijatelj mi je majmun?! Spominjaćeš meni najboljeg prijatelja?! A?! To ćeš raditi?! Otkinuću ti glavu, p*čko reperska - urlao je Car, kog je obezbeđenje jedva obuzdalo.

- Koji si ti mangup, koji je tvoj kodeks?! Zamisli koji ti kodeks imaš, gde si ti rastao - siktao je Car, dok je Čorba nastavljao s provokacijama.

- Ti i Bruno meni pušite k*rac - odgovorio je kuvar.

- Mi da ti pušimo? Razvaliću ti glavu! Ti si se opustio, dečko, puno, Čorba! Ne može te niko batina spasiti, Čorba - nastavila se žestoka rasprava, a fizički obračun je sprečilo obezbeđenje.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji