TUGA U PORODICI ZADRUGARKE: Učesnica izgubila dete, PLAKALA NA SAV GLAS, HITNO JE IZVELI NAPOLJE!

U "Pretresu nedelje" sa Milanom Miloševićem na samom početku Zadruge, u septembru, nastao je haos, a do verbalnog sukoba došlo je između nove učesnice Dragane Mitrović i Milice Kemez koja je gledaocima već poznata iz prethodne sezone.

Milica je sve vreme optuživala Draganu kako je došla u rijaliti u dogovoru sa njenom bivšom drugaricom Tanjom koja joj je otela salon, za šta je Dragana tvrdila da apsolutno nema nikakve veze sa tim te da joj je profil u kojem je predstavljena gledaocima potpuno izvučen iz konteksta.

U jednom momentu je ustao i Lepi Mića, govoreći kako rasprava treba da prestane i da je Draganu u Zadrugu 4 doveo on, nikakva Tanja i niko drugi.

Milica je nastavljala da optužuje Draganu koja to baš i nije dobro podnosila, pa je u nekoliko navrata i zaplakala, ali je pravi krah doživela kada je Mića otkrio njenu tužnu životnu priču.

- Ima priču tragičnu, jer joj je umrlo dete! - viknuo je Lepi Mića, posle čega je Dragana ostala u suzama i nedugo zatim izašla napolje kako bi se smirila.

Za njom je izašlo još nekoliko zadrugara, a potom i Lepi Mića, ali Dragana se nije smirivala, već je stalno plakala i jecala.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji