HAOS I TUGA: Večeras u Zadruzi VANREDNO! Za SAMO nekoliko sata videće se SVE!

Pored toga što će zadrugarima novinari postavljati pitanja, što već samo po sebi najavljuje pravi haos, produkcija je najavila da će baš večeras u "Zadruzi" biti "vanredno veče". Još uvek nije poznato šta je to pripremljeno za publiku kraj malih ekrana i zadrugare, ali se na fan stranicama rijalitija na društvenim mrežama već mogu videti spekulacije da su u pitanju poruke porodica ili ipak izbacivanje.

Šta god da je u pitanju, veče će sigurno biti preplavljeno najrazlilitijim emocijama, posebno jer su porodični praznici već stigli a zadrugari su daleko od svojih najmilijih velikih osam meseci.

Pročitajte i vic koji preporučujemo.

Jedna poznata svetska agencija tražila je najstarijeg čoveka na svetu. Tražeći tako i lutajući po svetu dođe na Kavkaz, naiđe na jednog starca i poče razgovor:

- Dobar dan.

- Dobar dan.

Mi smo iz te i te agencije i tražimo najstarijeg čoveka na svetu. Čime se Vi hranite pa ste dočekali tako duboku starost?

Ja deco ujutro mleko, u podne mleko i uveče mleko.

Koliko imate godina?

103.

Sve to lepo zapišu i nastave potragu.

Stignu u Švajcarsku i tamo naiđu na još starijeg čoveka i u razgovoru saznaju da čovek ima 121 godinu i da se hrani od jutra do večeri sirom. Sve to zapišu i nastave potragu.

Dođu do Srbije i tu ugledaju čoveka savijenog do zemlje, orobulog koji im je izgledao najstariji.

- Dobar dan.

- Dooobaaar daaan.

Mi smo iz te i te agencije i tražimo najstarijeg čoveka na svetu. Čime se Vi to hranite pa ste doživeli tako duboku starost?

Ja ujutu sex, upodne sex i uveče sex bar tri puta.

Pa koliko Vi to imate godina?

- Ja triiideeeset osam.

Ili još jedan vic

Lep sunčan dan negde u južnoj Srbiji. Izlazi žena na balkon i dere se:

Milutineeeeee, ulazi u kuću, već četvrti put te na mobilni zove neki low battery!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji