Rešili su da odu KORAK DALJE! Ono što je Miki predložio Nadeždi će vas ostaviti bez teksta! (VIDEO)

Nakon što su ubeđivali Anu Korać i Mariju Anu Smiljanić da nisu imali novu akciju, već da su se samo šalili i ispuštali razne zvuke, učesnici rijalitija "Zadruga", Nadežda Biljić i Miki Đuričić otvoreno su razgovarali o svom odnosu.

- Mani se Nadežda, kakvo zaljubljivanje! Čim ljubavnici dignu svoj odnos na taj neki viši nivo, to propada. Ovo ovako je top. Šta te briga šta ko priča, oni pričaju da bi s*ebali mene, a ne tebe! Ja se ne ljutim i da se ti i Bane pomirite, Čolak je moj brat - rekao je Miki.

- Ne može, ako sam sa jednim, onda sam sa jednim. Ako sam krenula nešto sa jednim, ne ide sada da se bacam na drugog. Ko ti je dečko, Miki, zašto, ne znam - govorila je Biljićeva.

- Znači ja sam sada tvoj dečko? Dajem ti dozvolu! Možeš da kažeš da sam ti dečko, samo me nemoj terati da se ljubimo, kao ostali - pričao je Đuričić.

U nastavku su Nadežda i Miki govorili i o svom mogućem zajedničkom životu, a tom prilikom Đuričić je izjavio da bi jedini problem mogle da budu cigarete, jer bi trošili mnogo novca na njih.

Kako je sve izgledalo pogledajte ovde:

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji