GAĆICE SE MALO VIŠE USEKLE: Luna prišla Slobi u preseksi tangicama, sve na izvol'te, a njegova FACA od MILION DOLARA

Luna Đogani je nedavno pokušala da zavede Slobu Radanovića gaćicama koje su se malo više usekle, što nije dobro prošlo

Sloba je Lunu opomenuo da baš i nije seksi ako se donji deo kupaćeg kostima uvuče namerno u zadnjicu, pa ga je Luna poslušala i ipsravila tu "grešku". 

Ipak, ova fotogafija dole možda govori i više od reči zašto su Radanovića i Đoganijeva raskinuli. Pogledajte dobro - zar ovako prevrće očima muškarac koji vidi devojku u koju je silno zaljubljen u kupaćem kostimu?

Naravno, možda je samo kamera loše uhvatila Slobu, ali ipak... naravno, ima i mnogo zluradih komentara na ovu fotogafiju, a jedan od njih, posebno "otrovan", glasi da je to u stvari Lepi Mića koji je obukao gaćice. 

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji