VANREDNO U ZADRUZI DOVATILE SE KIJA I LUNA: Najzad se i to desilo! Palo čupanje kose i grebanje, Kija nije mogla da kontroliše svoj bes

Vanredna situacija u rijalitiju Zadruga.

Posle žučne rasprave oko Slobinih postupaka i reči koje je uputio što jednoj, što drugoj devojci, došlo je i do fizičkog kontakta Kije Kockar i Lune Đogani. 

Luna je po principu Lepog Miće provocirala Slobinu zakonitu suprugu i uputila joj najgrdnije uvrede. Sve je to trajalo nekoliko minuta, dok je Kija plakala i držala ruke preko očiju. 

Sloba Radanović je stajao desetak metara dalje sa Đeksonom i sve to posmatrao bez bilo kakve emocije na licu. 

U jednom momentu, Kija je skočila ka Luni u nameri da je sruši na zemlju. Luna se izmakla i uhvatila Kiju za kosu. 

U tom momentu su pritrčali ostali Zadrugari i to prvo novinar, po običaju, a zatim i Bora, odnosno Bane. 

Sve je smirilo obezbeđenje, ali je Kija vidno potresena govorila kako je ogrebana i kako joj treba hitna lekarska pomoć.

Luna je još neko vreme vikala kako je Kija ludača koja se igra sa njihovim životima samo da bi im se osvetila zbog prevare. 

Kada je Kija napustila imanje, smirila se i Luna Đogani.

Biće ovo krvava nedelja u rijalitiju, kako je krenulo noćas prvo Đekson i Lepi Mića, a potom i Luna protiv Kije Kockar.

A Sloba? Sloba je nastavio sve da posmatra sa velike udaljenosti. Možda se smeje u sebi? 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji