ĐEKSON NEĆE IZDRŽATI JOŠ 15 DANA: Opšta tuča sa Anđelom koji je stao u zaštitu Teodore. Posle toga još jedno RASULO SA LEPIM MIĆOM (VIDEO)

Ostalo je još 15tak dana do kraja rijalitija, dok Đekson puca po svim šavovima.

Mnogi Zadrugari misle kako on glumi i kako je postao pravi rijaliti igrač, međutim sa malih ekrana se vidi da je sve ozbiljno i da on ozbiljno upada u konflikte. Tek posle nekog vremena se smiri, pa krene sa sprdačinom.

Noćas je sve prštalo. Sasvim bezazleno, vođa je hteo da prekine razgovor o Đeksonu i njegovoj bivšoj devojci, međutim to njemu nije odgovaralo i skočio je na Teodoru. U tom momentu, u njenu zaštitu se uključio i Anđelo, koji je zakrvario u oku, po rečima Đeksona. 

Đekson to nije mogao da prećuti, pa je skočio ka Anđelu dok ga je držao Sloba. Uletelo je obezbeđenje, svađa je bila žestoka, Đeksonu je malo falilo da udari Anđela. Napolje ga je odveo Filip koji ga je smirio i objasnio kako stoje stvari.

Međutim, celu situaciju je pratio Lepi Mića, pa je i on iskoristio priliku još jednom da isprovocira Đeksona. Njihova svađa se nastavila bar pola sata. Lepi Mića je napadao Đeksona da je narkoman i da mu treba trava, dok je Đekson napadao Miću da je pedofil i da mu treba maloletnica. 

Sasvim neočekivano, u celu svađu se ubacio i mirni Vojke, a u zaštitu Đeksona. 

Lepi Mića očigledno ima za cilj, sada pred kraj, da isprovocira što veći broj učesnika kako bi poslednji dani bili zanimljivi i provedeni u svađi. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji