Print this page

LUNA ČUPA KOSU SA GLAVE, UDARA SE PO LICU! Sloba priznao šta PLANIRA sa Kijom: sve nakon što je OVO videla

Sinoć je Luna imala zaista tešku noć jer su joj pustili snimak na kom Sloba govori Kiju da će joj napraviti bebu. Luna je nemo posmatrala snimak, a kada je prilog završen svi su skočili na noge, a Milan Milošević je rekao da je Radanović najveći lažov na svetu. Ubrzo je napustila Belu kuću i otišla u štalu da plače. Radanović je pohitao za njom, a kako se čini, sada je zaista došao njihov kraj.

- Nemoj da mi prilaziš više, skloni mi se. Kunem ti se, poslednji put te molim da se samo skloniš i da mi ne prilaziš nikad više u životu. Ispadam smešna

- To je bilo u onom periodu

- Ne zanima me u kom je to periodu bilo, tebe treba da bude blam da me pogledaš u oči, da me pogkedaš kao čoveka. Treba da te bude blam kako si me kao krpu ponizio i odbacio

Dok je izgovara sve ovo kroz plač, Luna se udarala što je Slobu ozbiljno rastužilo, te ju je zamolio da ne diže više ruku na sebe. Čim je Đoganijeva prestala, on je pokušao da se opravda, ali mu to nije pošlo za rukom jer je snimak jasan..

- Ma nemoj da me lažeš više više kad sam videla svojim očima. Kako bih te pukla preko face. Neću da te gledam, imam potrebu da te udarim - jecala je bez prestanka i čupala svoju kosu.

Pred kraj ove rasprave Luna je došla do zaključka da Sloba i dalje voli Kiju, što je on negirao, a kako je cela ova žučna rasprava izgledala pogledajte na video snimku: