BACALI I LOMILI SVE PO KUĆI! Luna održala lekciju, on skočio, BRUTALNO joj odbrusio... USLEDIO SKANDAL

Za vreme sastanaka, kada je novi vođa Olja Bajrami delila budžet, došlo je do velike svađe. Pošto nije imenom i prezimenom naglasila kome koliko daje, Luna Đogani ju je opomenula i usput održala kratku lekciju svim novim ukućanima "Zadruge".

- Kao neko ko je bio u prvoj "Zadruzi", mogu da kažem da mi je mnogo smešno kad vas gledam kako se trudite svi da se družimo i da budemo kao jedan čopor. To sam i ja radila kad sam tek ušla, a onda nedelju dana pred kraj nisam imala sa kim kafu da popijem. Muka mi je od svega toga... Drugo, što se budžeta tiče, ja se nikad ne bunim ako ne dobijem najveći budžet, htela sam samo da opomenem vođu da mora da naglasi kome koliko daje, jer je to pravilo od ranije. Ako ne kaže imenom i prezimenom, vraćaju se pare i dele se ponovo - započela je priču Luna i dodala...

- I još bih dodala to da molim ukućane koji se ujutru kupaju po sat vremena, povedu računa o ostalima, jer svi imamo potrebe koje moramo da obavimo čim ustanemo, ja sam jedva izdržala jutros dok sam došla na red - ispričala je Đoganijeva, na šta joj je Brendon dobacio:

- Ti se i onako retko kupaš - ova prozivka iznervirala je blogerku, te mu je samo ironično dobacila:

- Jeste Brendone, ja se retko kupam - završila je ona i otišla od stola. Za to vreme nastala je svađa u kuhinji.

Nadežda Biljić isprovocirala je Lepog Miću, za kog znamo svi da lako plane, te je počeo da lomi posuđe kojeg i onako imaju manje nego što im je potrebno. Njemu se pridružila i Nadežda, koja nije htela da popusti u svađi.

- Nemoj meni te fore, Mićo... Evo lomim i ja, i? Šta ćemo sad?!

U svđu se umešala i Zorica Marković koja je napala Biljićevu zašto sve psuje i zašto se zamera bez razloga.

- Što ti nas sve nabijaš na ku*ac? I ti nama ideš na ku*ac, ne možeš da se probudiš u 12 i da se ideš kućom. Ako ti ja idem na ku*ac, onda zaboravi na mene. Ženo, izađi napolje, popij kafu, popij lekiće - rekla je, a pevačica je dodala:

- Svi mi idete na ku*ac, ja vama ne smetam. Samo sam rekla da kuhinja liči na haos. Perem je svaki dan, ne mogu više. Uvek samo ja perem, nek uzme malo i neko drugo - drčno je dodala Nadežda, a Zorica je napustila prostoriju kako ne bi došlo do daljeg konflikta.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji