UBIJENA OD BATINA: Ovo je mlađa sestra Aleksandre Subotić - pobegla od kuće i sakrila se od javnosti

Od Aleksandra Čabarkape, preko oca Karađorđa Subotića, spominjući i mlađu sestru i majku, zadrugarka je bez dlake na jeziku i sa ogromnom tugom u očima ispričala jezive detalje koji su deo njene teške prošlosti.

Najviše je iznenadila sve priča o njenoj mlađoj sestri Gorani koja je za razliku od sestre nepoznata javnosti - za sada!

- Moju mlađu sestru nikada niko nije dirao, niko, nikad. Niko nije digao ruku na nju, ništa joj nikada nije falilo. Znaš koliko su nas dve razdvajali to je nenormalno.Na kraju im je oboma zabola nož u leđa i jednom i drugom - započela je Aleksandra priču o svojoj sestri u pabu i nastavila:

- Dok je moj tata bio u zatvoru, ona je išla sa Ljubom u Finsku, Švedsku, nema gde je nije vodila. Trenirala je odbojku u Zvezdi, znaš ti šta znači za dete "upišano" da tako kažem, tek krenula u prvi srednje a uvek ima preko 100 evra u novčaniku. Ona maloletna, a Ljuba joj daje njen X5 da vozi, ona zna da vozi, ja ne znam. Karađorđe je uvek dizao u zvezde, ona je najbolja, ona je ovo, ona je ono. I jedan dan kao ode u školu i nema Gorane, Gorana nestala! Tu se napravila halabuka, mama je tražila i sutradan sazna da je kod svog dečka, a mama joj je zabranila da se viđa sa njim preko nedelje jer je počela da izostaje iz škole, ređa loše ocene...Ljuba je napala i ova se pobije sa njom! Ljuba zvala socijalnu službu, haos - pričala je Aleksandra.

Kako saznajemo u nastavku priče, Gorana je potpuno propala, njen dečko je maltretirao i jednom prilikom je ubio od batina. Karađorđe je našao prebijenu i modru i počeo je da joj bije dečka.

Najnovije vesti iz Srbije i sveta - pogledajte još

MILJANA PRESTALA DA PIJE LEKOVE: Svaku noć sanjam BEBE koje sam ubila, ne mogu više! IDEM U PAKAO

_____________________________

Sigurno vas može zanimati:

Najzanimljivije vesti dana 1 STANISLAV (19) I ILIJA (21) OSUĐENI SU NA STRELJANJE: Braću čeka SMRTNA KAZNA zbog onoga što su uradili učiteljici

Najzanimljivije vesti dana 2UBIJENA POPULARNA PEVAČICA, RAFALOM NASRED ULICE? Čitav Balkan je u suzama zbog ove tragedije (VIDEO)

Najzanimljivije vesti dana 3FANOVI SKUPILI 25.000€ ZA LUNU I MARKA! "Ja sam dala 2.500€, do porođaja će biti i više, da mogu da kupe šta im treba"