ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD CIFRE: Evo koliko je Golubovićka zaradila u rijalitijima

Jelena Golubović, pobednica rijalitija "Farma 7" poznata je kao opasni rijaliti igrač koja svojim provokacijama protivnke dovodi do ludila.

Rediteljka se u superfinalu našla sa pevačem Žikom Đorđevićem, a pobedu je odnela sa većim brojem glasova, 52% naspram Žikinih 48%. Ovom pobedom ona je zaradila 50.000 evra i sebi obezbedila duplu krunu. Jelena je pre "Farme 7" bila pobednica "Farme 5", a učestovala je i u dve sezone rijalitija "Parovi".

Rediteljka je do sada učestovala u ukupno pet rijaliti programa, što je čini rekorderom. Zahvaljući učećima u "Farmi" i "Parovima", Golubovićeva je bogatija za čak 185.000 hiljada evra. U to su uračunati honorari kao i glavne nagrade.

 

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji