PAKAO - FIZIČKI KONTAKT! Diskvalifikacija? Prekid, nervni slom, silovanje, rijaliti prevare (VIDEO)

Žestoka svađa izbila je u "Zadruzi" dok su učesnici igrali "Igru istine". Zaratile su Aleksandra Subotić i Zerina Hećo, koja je na kraju skočila na Aleks i imale su fizički kontakt. Emisija je naprasno prekinuta!

Zerina je Aleksandru prozivala što je lažirala trudnoću i pobačaj u "Parovima".

- Aaa, ubili ste mi bebu! Imala sam spontani - imitirala je Zerina Aleks, a ova joj je odgovorila:

- Ti si našla da mi prigovaraš koju su terali da pije šampanjce, u koju su pucali, koja je silovana, čiji je dečko... - ređala je Subotićeva sve što je aludirala da je Hećova iscenirala, ali nije uspela da završi jer je Zerina uz vrisak nasrnula na nju i zamahnula par puta rukom u njenom pravcu, ali ju je obezbeđenje razdvojilo. Ipak, do fizičkog kontakta je došlo.

- Ubiću je, ubiću je - vikala je Zerina dok su je Bane Čolak i Luna Đogani sklanjali i dok je preživljavala nervni slom. Najviše ju je pogodilo što je Aleks pomenula silovanje i to u kontekstu da je sve lažirano.

- Šta bre? Da li je ulazio u vilu i donosio ti ruže? Pričala je da ju je silovao, pa kad se javio u vilu, ona je zaćutala i dobila je amneziju. Čiviluk devojko - optuživala je Subotićeva, dok je Hećova vriskala i pretila da će je ubiti...

- U "Parove" ih treba sve vratiti - prokomentarisao je Miki čitav slučaj, a sa njim se saglasila Luna koja je kazala da "Zadruga" postaje "Parovi".

Fanovi na društvenim mrežama traže diskvalifikaciju - jedni za Zerinu zbog fizičkog kontakta, a drugi za Aleks zbog toga šta je rekla o silovanju. Šta vi mislite? Napišite nam u komentarima.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji