ĆERKA NJEGOVE DEVOJKE MU JE RODILA DETE: Bio je u zatvoru, a kad čujete koliko traži da uđe u Zadrugu, zavrteće vam se u glavi! LUDNICA!

Aleksandar Čabarkapa neće ući u drugu sezonu "Zadruge" ako mu produkcija ne isplati honorar od 100.000 evra. On je od Pinka tražio visoku sumu, i to da mu je u celosti isplate unapred.

Pregovori sa njim traje već nekoliko dana, a poznato je da on ima ćerku Magdalenu sa Aleksandrom Subotić. U rijalitiju se trenutno nalazi i njena majka, odnosno bivša devojka Čabarkape, Ljuba Pantović. 

Ovaj čuveni ljubavni trougao treba da bude glavna okosnica  "Zadruge" do kraja sezone, jer su propali svi pokušaji sa Jelenom Golubović ili Stanijom, ali kako stvari stoje, imaćemo priliku da ih gledamo u okrnjenom sastavu. Prema našim saznanjima, Čabarkapa je bio decidiran u svojim stavovima: za ulazak traži 100.000 evra unapred i ni centa manje, a taj zahtev organizatori, barem zasad, ne žele da ispune.

- Mi jesmo bili spremni da platimo pristojne sume Aleksandri, Čabarkapi i Ljubi jer su oni kao ličnosti zanimljivi, a njihova priča je gotovo filmska. Ali Aleksandar je preterao s iznosom koji je tražio. Smatramo da nije vredan da toliko platimo njegovo učešće u "Zadruzi". Sa Subotićevom smo sve lako dogovorili, a još lakše sa Davidom, dok je ovde malo drugačija situacija

Pantovićeva nije tražila ništa posebno za ulazak - rekao je naš izvor iz produkcije.

Ljuba Pantović je, podsećanja radi, tokom 2013. bila u vezi s Čabarkapom, ali kada je ušla u rijaliti "Farma", on je smuvao njenu maloletnu ćerku Aleksandru i napravio joj dete. Kada je Aleksandar otišao u zatvor zbog pokušaja ubistva, bodi-bilderka je preuzela brigu o ćerki, s kojom se kasnije posvađala na krv i nož kada su zajedno učestvovale u "Parovima".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji