DRAMA! Mali Željko INFICIRAN! Miljana otkrila ŠOK DETALJ, cele noći se svađala s majkom, čupala je za kosu!

Miljana Kulić i Marija Kulić često se svađaju zbog njene emotivne veze koju ima sa Lazarom Čolićem, a tokom razgovora koji su zadrugari imali za crnim stolom prilikom ulaska Milana Miloševića, desio se još jedan sukob.

Miljana je prilikom izlaganja naglasila da je impulsivna, ali da mnogo voli svog izabranika, dok je on naglasio kako takođe ne može bez nje ali joj zamera neka ponašanja za koja je Miljana rekla da će da sredi.

- Tačno 15 dana je bila mirna, i evo opet napada neke meni drage ljude - pričao je Zola, misleći na Mikija.

- Aha! Evo ti tvog dragog čoveka! Jel ti on drag - otišla je Miljana do majke Marije, i povukla njenu kosu na gore kako bi pokazala vrat sa povredama.

- Miljana potencira da ti i ja budemo u dobrim odnosima - tada se obratio Zola Mariji.

- To je nemoguće - presekla ga je Marija.

- Mi 2 meseca šetamo zajedno Željka, volimo se... - slomila se Miljana.

- Željka više nećete zajedno šetati jer je dobio konjuktivitis. On ima infektivnu bolest - presekla je još jednom Marija tokom svađe.

Kako je izgledao sukob pogledajte u nastavku:

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji