OSEĆA SE NA ZNOJ NON-STOP: Život da vam se smuči! Zadrugari izneli odvratne navike Ermine. Kupa se jednom u tri dana, mnogo joj smrdi iz usta

U jednom momentu, Ermina Pašović je napustila garderober, a ekipa je osula paljbu po njoj. Oni nisu znali kako da skrenu pažnju zadrugarki da se neprijatno oseća, pa su smišljali kako da joj to što bezbolnije kažu.

- Je l' moguće da nema neka žena od vas da kaže ovoj Ermini da se ona oseća, da ne mogu da trpim da mi priđe - rekao je Vladimir tiho.

- Ja ne znam kako da joj kažem - rekla je Milica Kemez.

- Da joj kažete: "Imaš neprijatne mirise, smrdiš, nemoj da prilaziš ljudima" - nastavio je Tomović.

- Ma neprijatno je da se to tako nekome kaže - ubacila se Pešićeva.

- Još se naparfemiše onim još smrdljivijim parfemom - dobacila je Milica.

- Sledeći put kada mi priđe, ja ću morati da joj kažem - rekao je Vlada.

U jednom momentu, Ermina Pašović je napustila garderober, a ekipa je osula paljbu po njoj. Oni nisu znali kako da skrenu pažnju zadrugarki da se neprijatno oseća, pa su smišljali kako da joj to što bezbolnije kažu. - Je l' moguće da nema neka žena od vas da kaže ovoj Ermini da se ona oseća, da ne mogu da trpim da mi priđe - rekao je Vladimir tiho. - Ja ne znam kako da joj kažem - rekla je Milica Kemez. - Da joj kažete: "Imaš neprijatne mirise, smrdiš, nemoj da prilaziš ljudima" - nastavio je Tomović. - Ma neprijatno je da se to tako nekome kaže - ubacila se Pešićeva. - Još se naparfemiše onim još smrdljivijim parfemom - dobacila je Milica. - Sledeći put kada mi priđe, ja ću morati da joj kažem - rekao je Vlada. - I iz usta i ona se ne tušira... tušira se jednom u 3-4 dana, a stavlja dezodorans - otkrio je Tomović.

- I iz usta i ona se ne tušira... tušira se jednom u 3-4 dana, a stavlja dezodorans - otkrio je Tomović.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji