SRAMOTE SE SVAKOG DANA ZA TO: Pogledajte kolike honorare imaju učesnici Parova

Učesnici rijalitija "Parovi" se već mesecima javno blamiraju i izazivaju razne komentare u celoj Srbiji, ali za koliko novca su na sve to pristali? Kada čujete, nećete moći da verujete.

Atina Ferari, Mimi Oro i Ružica Veljković za nedelju dana uzmu ili su uzimale oko 250 evra. Najgore od svih je prošla Tijana Maksimović (iPhone) koju plaćaju "samo" 150 evra nedeljno.

Navodno, najbolje honorare imaju Gastoz i Jelena Golubović, ali s obzirom da su kažnjavani svake nedelje, ni oni neće uzeti "nešto posebno".

Iako se svi finalisti raduju prvom mestu i velikoj novčanoj nagradi, neće se opariti kako su planirali, jer je glavna nagrada "pala" sa 100 na 70 hiljada evra i biće podeljena na tri dela.

Ove sezone u rijalitiju će postojati jedan pobednik, ali tri nagrade, jer će je deliti učesnici koja zauzmu prva tri mesta. Samim tim, pobednik uzima "samo" 30 hiljada.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji