Print this page

PROTIV RUSIJE U UKRAJINI RATUJU I AMERIČKE KOSMIČKE SNAGE I VOJNA ŠPIJUNAŽA SAD I NATO! Šef izraelskog "Nativa" neće da ćuti...

Vojni ekspert Jakov Kedmi - bivši šef izraelske obaveštajne službe Nativ - ocenio je da u Ukrajini protiv Rusije ratuju i Sjedinjene Države i NATO.

Evo, u sažetom, vidu njegovih osnovnih ukazivanja i procena:

- Rat protiv Rusije vode Kosmičke snage SAD, strateška, operativna i taktička špijunaža SAD i NATO. Njihovi avioni i sateliti bave se pelengacijom i označavanjem ciljeva za ukrajinsku artiljeriju, avijaciju i rakete.

       

Amerikanci opredeljuju i šta će gađati ukrajinske taktičke rakete Točka-U.

       

Oni te rakete sada daju Ukrajinu. Iz drugih zemalja ih svoze u Poljsku, a odatle na Ukrajinu.

       

Ukrajinci pucaju i ratuju, ali njihovo oružje usmeravaju Sjedinjene Države i NATO.

       

A za ratovanje na taktičkom nivou su presudni izviđanje i „obeležavanje meta".

       

Amerikanci u ukrajinskom ratu protiv Rusije isprobavaju svoje sisteme, proučavaju kako Rusija na to reaguje.

       

Sve u svemu, američko-natovski rat protiv Rusije je već u toku.

       

Amerika je spremna da Ukrajini isporuči svako oružje, ali daje ono što ukrajinska armija može prihvatiti, što je u stanju da upotrebi. A dali bi joj i F-15 i F-16. Koliko god bi trebalo! Samo da imaju dovoljno vremena da obuče ukrajinske pilote i da stvore potrebnu logistiku za opsluživanje američkih borbenih aviona.

       

Sve što ostane od Ukrajine, biće načičkano američikim oružjem, o čijoj upotrebi će odlučivati SAD i NATO, i najveća moguća opasnost za Rusiju.

       

U Vašingtonu se, inače, nadaju da će ovo što se sada događa u svetskoj ekonomiji ojačati američku i da će joj omogućiti da sustigne i nemačku i kinesku ekonomiju. Zapravo, sada pokušavaju da šanse prema Kini povećaju na račun nemačke ekonomije.

       

SAD  su spremne da radi konkurencije sa Kinom žrtvuju nemačku ekonomiju.     

       

Amerikanci sada prelaze na svojevrsni ekonomski kanibalizam. Takmičiće sa Kinom, Indijom i drugima ne na račun svojih unutrašnjih rezervi već na račun ekonomija ekonomija prijateljskih evropskih zemalja.

       

SAD koriste okoilnost da je evropska rukovodeća elita slaba i da nije u stanju ni da štiti ekonomske interese svojih zemalja.

       

Vašington je sa Maršalovim planom imao dva cilja: 1. ne dati komunističkim partijama Italije i Francuske da dođu na vlast i 2. stvoriti trajnu ekonomsku zavisnost Evrope od Sjedinjenih Država.

       

Nije slučajno što je Rusija ostvarila kolosalnu prednost u nuklearnom strateškom naoružanju. A to naoružanje je kvintesencija razvoja nauke i tehnologija.

       

Rezultati Rusije u toj oblasti su najbolji pokazatelj potencijala njene ekonomije.