Gajtandžijeva poslala novu šok poruku Putinu: Nuklearke su vam kompromitovane!

Nezavisna novinarka iz Bugarske Diljana Gajtandžijeva poslala je novu video poruku Vladimiru Putinu u kojem ga upozorava da je jedan od programera Glavne obaveštajne uprave Oružanih snaga Rusije vrbovan od strane britanske obaveštajne službe i da ta osoba kodira softvere za jedinice za upravljanje nuklearnim projektilima!

Gajtandžijeva, autorka poznatog sajta „Armswatch.com“, je tako javno ukazala na diverziju koja bi mogla da ima nesagledive posledice po Rusiju.

– Predsedničke Putine, veliki broj upravljačkih jedinica nuklearnih projektila mora biti potpuno zamenjen novim. Zavrbovani programer je napravio kod, koji izaziva da ispaljena nuklearna raketa ne eksplodira.

U „Belingketu“, takozvanoj novinarskoj istraživačkoj grupi povezanoj sa britanskom obaveštajnom službom, nedavno su komentarisali da u slučaju NATO nuklearnog napada na Rusiju, Moskva ne bi mogla da uzvrati udarac. Sada je jasno na šta su mislili.

Organizacija koja vrbuje programere isti scenario sprema i Кini – upozorava Gajtandžijeva u video poruci.

Podsetimo, ona je nedavno upozorila Vladimira Putina da u njegovom okruženju ima izdajnika i doušnika britanske obaveštajne službe, kao i da politički vrh Srbije prodaje oružje Ukrajincima, a da se lažno predstavljaju kao neutralni u sukobu Moskve i Кijeva.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji