POJELI 30 LJUDI, DELOVE ČUVALI U TEGLAMA: Otkriven ruski bračni par kanibala, SLIKE LEDE KRV U ŽILAMA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Ruski bračni par Dmitrij (35) i Natalija (42) Bakšejev (35) iz Krasnodara uhapšeni su jer su pojeli čak 30 ljudi! Kanibali, koji su živeli i radili na ruskoj letačkoj akademiji u Krasnodaru, od 1999. su ubijali i jeli ljude, a u njihovom stanu nađeni su delovi tela žrtava - zamrznuti, u teglama i pripremljeni kao jelo.

Prema navodima inspektorke Ruskog istražnog komiteta krasnodarskog kraja Natalije Smjackaje, Bakšejevi su uhapšeni 12. septembra. Kako su priznali na saslušanju, prvu žrtvu ubili su pre 18 godina. Dmitrij je obično na ulici kidnapovao prolaznike, uglavnom mlade žene, i dovodio ih u stan.

Potom ih je par drogirao, a zatim sekao na komade i jeo. Sve su to radili u kompleksu letačke akademije ruskog ministarstva odbrane u Krasnodaru, prenosi Informer.

- Žrtve su prvo drogirali etrom i lekovima. To je bilo lako jer Natalija radi kao medicinska sestra, pa je medikamente uzimala iz ambulante Akademije - ispričala je Smjackaja.

Inspektorka je navela da su ljudožderi žrtve sekli na delove čim bi utonule u san.

- Pojedine delove tela jeli su žive, i to odmah nakon sečenja, a druge su skladištili u zamrzivač. Unutrašnje organe i delove kože slagali su u tegle i tako ih čuvali - navela je policajka.

Prema njenim rečima, kanibali su privedeni nakon što je Dmitrij izgubio mobilni telefon na ulici.

- Jedan prolaznik je 10. septembra slučajno našao izgubljeni telefon u Krasnodaru. On ga je odneo u policijsku stanicu. Pregledali smo uređaj i u njemu našl jezive fotografije. Na jednoj od njih, muškarac je pravio selfi sa odsečenom ljudskom šakom na licu. Na drugoj se videla odrubljena glava žene na tanjiru - rekla je Smjackaja.

Ona je dodala da se ispostavilo da je vlasnik telefona Dmitrij Bakšejev. Zato je policija dva dana kasnije upala u prostorije Letačke akademije i privela ga.

- Ljudožder je u početku lagao policiju, rekavši da je na ulici spazio odsečenu žensku ruku i odlučio da se slika s njom. Međutim, istražitelji su pretražili celu akademiju i u jednoj kanti za smeće u podrumu našli odsečene ruke i noge žene. Ispostavilo se da je to telo devojke (35), jedne od poslednjih žrtava monstruma. Posle toga, policija je uhapsila Bakšejeva i njegovu suprugu Nataliju - navela je Smjackaja.

Naknadno su u zamrzivaču ljudoždera nađeni razni delovi tela najmanje sedam ljudi, kao i delovi kože 19 žrtava.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji